Xarxes Socials

Tramitem la documentació necessària per donar de baixa les persones difuntes de les xarxes socials on era usuari. Com Facebook, Twitter, Instagram…

Actualment hi ha milers de perfils inactius a les xarxes socials que corresponen a persones que han mort. Es calcula que només aquest any a Espanya, més de 50.000 usuaris de Facebook desapareixeran.

La xarxa pot seguir oferint amistat d’un difunt, es poden seguir rebent recordatoris d’aniversari i es pot oferir el difunt com a amic. També existeix la possibilitat de suplantació de l’identitat.

Per evitar aquests inconvenients, a Postumer fem tots els tràmits per donar de baixa les persones difuntes de les xarxes socials.

Un cop donat de baixa, la persona desapareix de la xarxa social. El perfil deixa d’enviar suggeriments d’amistat, ja no sortirà en la cerca d’usuaris i ja no es podrà “etiquetar” el difunt. La informació continguda en el seu compte, fotos, arxius, links,s’esborrarà. Es mantindrà però, la informació del difunt en els perfils privats de les seves amistats.